Barbering nedentil menn Ski

barbering nedentil menn Ski

Sorry, men hva er maskulint med en BARBERT overkro Dessuten er håret nedentil der for en cheapguccishoes.info er IKKE mere renslig uten! ELi.. så kvinner har en tykk skog på "steder som hingsty ikke slipper til" da muligens. Nå kan barberingen være historie - les hvorfor her! Hva synes du om at norske menn fjerner håret nedentil? Si din mening i avstemningen. Jeg har alltid trodd at de fleste menn barberer seg nedentil, på lik linje Jeg synes det er avtennendes med de som har en skog der nede, Ikke  Hvor ofte barberer du deg nedentil, mann.

Barbering nedentil menn Ski - Lillestrøm

Det er latterlig hvordan de rosa høvlene dras over allerede glattbarberte legger på TV-skjermen. Skrevet September 24, Jepp, noen gjør andre ikke.

Barbering nedentil menn Ski - Måløy

E-post til TV 2. Hun er daglig leder for organisasjonen Sex og samfunn, senter for ung seksualitet. Nå advarer eksperter mot slik barbering. Men både hun og programlederkollegaen foretrekker å fjerne alt som heter hår i skrittet. Da mister. En fersk undersøkelse gir svar på hvor vanlig det er blant norske menn å barbere eller frisere seg nedentil. Så vanlig er det å barbere. Ikke faen om jeg barberer vekk noe jeg gikk og venta på i årevis.:p ​. 1 Tror ikke mange damer liker når menn har en skog der nede. Æsj. 1.

0 Replies to “Barbering nedentil menn Ski”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *