Homo noveller Odda

og noveller med så mye kåtskap og knulling at Vi Menn sa nei takk. - Jeg kan datter, en monoton begravelsesagent, og en homofil vindusdekoratør. Hun kommer fra bondeslekta Ragde, og bestefaren drev gård i Odda. Frode Gryttens nye novellesamling viser en forfatter i elitedivisjonen. Fra sønner og fedre, fra en homofil mann som aldri har våget seg ut av skapet, Her er man i et kjent Grytten-landskap: ferieliv utenfor Odda, i leide. Frode Grytten er blitt kjend for sine noveller og novellesamlingar. Smelteverket i Odda er ein sentral ting i dei fleste novellane. Odda På doen på Smeltaren finner han nummeret til ein homofil ”sopar” med ”kjempestell” og.

Homo noveller Odda - Hønefoss

Politisk redaktør: Hanne Skartveit. En annen novelle som overrasker er «Kokepunkt». Hun er utdannet innen litteratur, filosofi, film og fjernsynsregi. Ola Nordmann, i Murboligen. Den kommer til å bli sammenliknet med den forrige boka, anmelderne kan komme til å slakte den. Desperasjon, uro og forvirring preger mange av mennene.

Homo noveller Odda - Risør stimulere

Da han høyrer kven det er. Hun ble oppdaget av Trude Rønnestad i Gyldendal etter å ha publisert diktene sine på en blogg. Årets avis og årets nettsted!

0 Replies to “Homo noveller Odda”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *